Εδώ που έφτασε, δεν κοιτάει πια το όνομα του αντιπάλου. Μόνο οι τρεις βαθμοί της νίκης αποτελούν κίνητρο και τίποτα επιπλέον. Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό την Κυριακή και θέλει τη νίκη… σαν τρελός -όπως και οι «πράσινοι»- προκειμένου να «ανασάνει» ακόμα περισσότερο, μετά το σπουδαίο διπλό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Πανέτοιμοι οι «κυανέρυθροι», που δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, στην αποστολή ο Σβέρκος!

Ένα… περίεργο 4-3-3 αναμένεται να χρησιμοποιήσει ο Τάκης Λεμονής.

Κάτω από τα γκολπόστ θα καθίσει ο Μάχο, ενώ η τετράδα της άμυνας θα είναι η ίδια σε σχέση με το ματς του «Κλεάνθης Βικελίδης». Συγκεκριμένα, από δεξιά προς τα αριστερά θα αγωνιστούν οι Γιόνσον, Σιόβας, Λάτκα και Κοντοές, οι τέσσερις, δηλαδή, που δεν επέτρεψαν στους παίκτες του Άρη να δημιουργήσουν ούτε… υποψία φάσης στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής.

Από κει και πέρα, στην τριάδα των χαφ θα είναι: ο Όμο δεξιά, ο Τσότσαλιτς αριστερά και ο Κουμορτζί στο κέντρο. Εδώ παρατηρήθηκε και η εξής… ιδιοτροπία στην προπόνηση του Σαββάτου και τελευταία πριν τον αγώνα με τους «πράσινους». Όταν αμύνονταν οι τρεις ποδοσφαιριστές το έκαναν μαζί, στην ευθεία και κοντά-κοντά(!), ενώ, όταν βρίσκονταν στην επίθεση, ο «Κούμο» ανέβαινε για να «κάνει» παιχνίδι και το σύστημα της ομάδας άλλαζε από 4-3-3 σε 4-2-1-3.

Όσον αφορά τους τρεις στην επίθεση, αριστερά θα ξεκινήσει ο Ριέρα, ο Σάμαρης δεξιά, στη θέση του τιμωρημένου Μπάλαμπαν -αν και υπάρχει και ένα ενδεχόμενο να παίξει ο Γουνδουλάκης εκεί- και φυσικά, στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μήτρογλου.

Πολύ πιθανό, πάντως, είναι να πάρει χρόνο (και μάλιστα, αρκετό) συμμετοχής και το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κυανέρυθρων», ο Βάτσλαβ Σβέρκος. Ο Τσέχος δεν είναι απόλυτα έτοιμος, αλλά πρέπει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, προκειμένου να είναι 100% «ετοιμοπόλεμος» στα παιχνίδια που ακολουθούν.

Αμέσως μετά τη λήξη της προπόνησης, ο Τάκης Λεμονής ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, η οποία αποτελείται από τους: Μάχο, Μπέλιτς, Λάτκα, Κοντοέ, Βαρό, Σιόβα, Όμο, Γιόνσον, Αναστασόπουλο, Γουνδουλάκη, Κουμορτζί, Κούκετς, Τσότσαλιτς, Σάμαρη, Σαλαλί, Ριέρα, Μήτρογλου και Σβέρκος.

Εξάλλου, συνέντευξη Τύπου θα παραθέσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ, Γεράσιμος Βεντούρης, τη Δευτέρα (24/1) και ώρα 15:00, στο ξενοδοχείο Ledra Marriott (Λεωφ. Συγγρού 115-Αθήνα).

Τέλος, επίσης τη Δευτέρα (24/1) και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί στο MEMBER’S CLUB του γηπέδου του Πανιωνίου η κοπή της πίτας των παλαιμάχων του «ιστορικού». Στην εκδήλωση, η οποία είναι ανοιχτή για τους φίλους του Πανιωνίου, θα γίνουν και τιμητικές βραβεύσεις.

Πηγή: sport-fm.gr