Ξεκάθαρος σε ό,τι αφορά τον στόχο της Εθνικής ομάδας στο προολυμπιακό τουρνουά ήταν ο Βασίλης Σπανούλης σε δηλώσεις του στη σημερινή media day.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός υπογράμμισε ότι ο μόνος στόχος είναι η κατάκτηση του εισιτηρίου από το προολυμπιακό τουρνούα για να λάβει μέρος η Εθνική στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη:

«Χαίρομαι που είμαστε εδώ για να αρχίσουμε μια σοβαρή προσπάθεια με την Εθνική ομάδα της χώρας μας. Είμαστε πολύ καλά, ακόμη καλύτερα από ό,τι περίμενα. Σίγουρα χρειαζόμαστε δουλειά, το Προολυμπιακό Τουρνουά έχει ιδιαιτερότητες, δεν έχεις πολύ χρόνο να προετοιμαστείς, αλλά αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες. Δουλεύουμε καλά, αύριο έχουμε το πρώτο φιλικό και θα το αντιμετωπίσουμε σαν μια πολύ δυνατή προπόνηση. Τα παιδιά έχουν πολύ ταλέντο, εμπειρία και το πιο σημαντικό είναι πως έχουν διάθεση να κάνουν κάτι καλό με την Εθνική ομάδα».

«Στο Προολυμπιακό θα είναι όλοι έτοιμοι να παίξουν όσο θα κρίνω εγώ. Υπάρχει ένας προγραμματισμός, το ιατρικό επιτελείο που έχουμε είναι εξαιρετικό και τα παιδιά έχουν τρομερή διάθεση να ασχοληθούν με τους τραυματισμούς τους και να μπουν γρήγορα μέσα. Δεν χρειάζεται όμως βιασύνη, το πιο σημαντικό είναι να είμαστε όλοι υγιείς. Υπάρχει πρόγραμμα και είμαστε μέσα στο πλάνο μας».