Ο Κέντριν Ναν συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος έπειτα από φραστικό επεισόδιο που είχε με τη σύζυγό του, με τον ίδιο πάντως να μην ασχολείται και ιδιαίτερα με το θέμα και να θέλει να το αφήσει πίσω του, όπως έδειξε με την ανάρτησή του στα social media.

Η είδηση για τη σύλληψη του Αμερικανού γκαρντ του Παναθηναϊκού λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος προκάλεσε εντύπωση σε όλους, τελικά όμως αφέθηκε ελεύθερος και η υπόθεση, πλέον, θα πάρει τον δρόμο της τακτικής δικαιοσύνης.

Ο Ναν, πάντως, μάλλον το έχει… ξεχάσει ήδη, αφού στην ανάρτηση που έκανε στα social media μετά την είδηση για τη σύλληψή του δεν αναφέρθηκε σε αυτό το θέμα αλλά στην κατάκτηση και του πρωταθλήματος, μετά το 3-2 επί του Ολυμπιακού στους τελικούς της Basket League, έπειτα από τον θρίαμβο στη Euroleague.

Έτσι, ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία πανηγυρίζει -έστω με τρία δόντια λιγότερα λόγω της ακούσιας αγκωνιάς από τον συμπαίκτη Τζέριαν Γκραντ- μαζί με τους Αντετοκούνμπο, Χουάντσο, Γκριγκόνις και Μπαλτσερόφσκι γράφοντας «κανείς δεν είπε ότι θα είναι εύκολο».