Παράνοια επικράτησε την Πέμπτη στο Ρέθυμνο με χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού που κατέκλυσαν την Μαρίνα για να δούνε από κοντά τα ευρωπαϊκά τρόπαια που κέρδισε η ομάδα τους στο Conference League και στο Youth League.

🔴⚪️🙏🏻 Καληνύχτα από το όμορφο Ρέθυμνο! Οι δύο Ευρωπαϊκές κούπες του Θρύλου δίνουν ραντεβού για αύριο στο Ηράκλειο Κρήτης! 🏆🏆#Olympiacos #EuropeanTrophiesTour #Trophies #Europe #Winners #UECL #UYL #Greece #Crete

Posted by Olympiacos FC on Thursday, June 13, 2024

Σε ένα πανέμορφο τοπίο με φόντο τον Φάρο και τη Φορτέτσα μικροί και μεγάλοι οπαδοί των Ερυθρόλευκων φωτογραφήθηκαν με τα κύπελλα και δεν σταμάτησαν να τραγουδούν συνθήματα για την αγαπημένη τους ομάδα.

(ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Η εικόνα είναι μαγευτική με τα καπνογόνα, τα πυροτεχνήματα αλλά και με τις φωνές των φιλάθλων που δεν έκρυβαν τον ενθουσιασμό τους για τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια.

Μια συγκινητική στιγμή ξεχώρισε όταν η αδερφή αδικοχαμένου φίλου του Ολυμπιακού με δάκρυα στα μάτια άφησε ένα κασκόλ του Τάκη δίπλα από τα κύπελλα.

(ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Το ρυθμό στα συνθήματα έδωσαν οι μικροί φίλοι του Ολυμπιακού από τη Σχολή του Ρεθύμνου.

(ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Τα τρόπαια νωρίτερα είχαν βρεθεί στην στην Αίγινα και τα Χανιά ενώ θα συνεχίσουν το ταξίδι τους και σε άλλες περιοχές της χώρας.

(ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)