Ο Παναθηναϊκός έκανε την ανατροπή κι έφερε στα ίσα τις νίκες διεκδικώντας έτσι τον τίτλο της Basket League από τον Ολυμπιακό αφού τον νίκησε με σκορ 88-85 σε ένα παιχνίδι θρίλερ το βράδυ της Τετάρτης στο Σεφ.

Μετά την αναμέτρηση ο προπονητής των Πράσινων, Εργκίν Αταμάν έκανε δηλώσεις για το παιχνίδι αλλά και τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι παίκτες του: «Είναι πολύ δύσκολο να παίξεις σε αυτήν την ατμόσφαιρα και κάτω από αυτές τις συνθήκες. Ήταν από τις πιο καυτές μέρες στην Αθήνα. Δεν μπορείς να παίξεις μπάσκετ σε αυτή την θερμοκρασία, το λέει και ο κανονισμός ξεκάθαρα καθώς πρέπει να είναι η θερμοκρασία στους 17 με 23 βαθμούς μέσα στο γήπεδο. Οπότε συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες. Παίξαμε έξυπνα, ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο. Χρησιμοποιήσαμε καλά τον Ναν, ενώ ο Χουάντσο έκανε πολύ καλή δουλειά στην άμυνα. Κερδίσαμε το παιχνίδι αλλά απλά κάναμε το 2-2. Έχουμε ένα ακόμα ματς στο ΟΑΚΑ» τόνισε.

Ενώ ο ίδιος κατέληξε: «Πρέπει να παίξουμε ένα ακόμα παιχνίδι για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Θα χρειαστεί να παίξουμε καλό μπάσκετ. Στο πρώτο ημίχρονο δεχθήκαμε 51 πόντους, ενώ στο δεύτερο παίξαμε καλύτερα στην άμυνα και ελέγξαμε το ματς. Περιμένουμε σκληρό παιχνίδι την Παρασκευή».