Ο Δημήτρης Γόντικας, πλαισιωμένος από μία διοικούσα επιτροπή που θα αποτελείται από τους κ.κ. Νίκα, Πολέμη και Βεκρή θα “τρέξουν” τον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι, όπως αποφασίστηκε στο ΔΣ που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο. Αρνήθηκε να αναλάβει ο Αδαμάντιος Πολέμης, ο οποίος όμως ξεκαθάρισε ότι θα σταθεί στο πλευρό της ομάδας λέγοντας χαρακτηριστικά: ”Θα βοηθήσω από το πίσω κάθισμα”!

Όπως ανακοινώθηκε από τον κ. Βεκρή, στη συνεδρίαση αποφασίστηκε ομόφωνα να παραμείνει σε ρόλο προεδρεύοντος αντιπροέδρου ο Δημήτρης Γόντικας, δεύτερος αντιπρόεδρος θα είναι ο Γιώργος Νίκας, τρίτος ο Αδαμάντιος Πολέμης και μέλος ο Τζόνι Βεκρής.

Γόντικας: «Μας περιμένει δουλειά»

«Μας περιμένει πάρα πολύ δουλειά. Γιατί βρισκόμαστε σε μια πολύ δύσκολη καμπή. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κοιτάξουμε είναι η αγωνιστική εικόνα της ομάδας».

Θανάσης Γιαννακόπουλος: «Έχει ο Θεός»
«Είναι δύσκολη η εποχή που περνάει ο Παναθηναϊκός. Ο χρόνος θα δείξει αν θα βρούμε λύση. Εδώ δεν ξέρουμε τι θα γίνει την επόμενη εβδομάδα. Να περάσουν τρεις μήνες και έχει ο θεός».

Ο Νικόλας Πατέρας, κατά την αποχώρησή του από τα γραφεία της ΠΑΕ, δήλωσε: « Έγινε ένα συμβούλιο σε καλό κλίμα και πήραμε σημαντικές αποφάσεις με γνώμονα το καλό του Παναθηναϊκού. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Θα παραμείνω ως μέλος του ΔΣ και αν χρειαστεί κάτι η ομάδα και μου ζητηθεί θα είμαι κοντά», ενώ όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Μαρινάκη, απάντησε:

«Αυτές είναι παιδικές ασθένειες που βγαίνουν σε κάποιους ανθρώπους. Κάποια στιγμή θα τις ξεπεράσουν».

Πηγή: sportfm.gr