Η ώρα για την έναρξη των τελικών της Basket League έφτασε (5/6, 21:15) με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στον πρώτο αγώνα και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να στέλνει μήνυμα στους οπαδούς μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Οι Πράσινοι, οι οποίοι έχουν το πλεονέκτημα έδρας, με ανακοίνωσή τους την Τρίτη (4/6) τόνισαν προς τους οπαδούς που θα κατακλύσουν το ΟΑΚΑ ότι θα πρέπει να είναι άψογοι στη συμπεριφορά τους και το ίδιο έκανε τώρα και ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, λέγοντας πως οι Ερυθρόλευκοι θα προκαλέσουν με στόχο να υπάρξει τιμωρία της έδρας.

«Ξεκινάνε οι τελικοί σήμερα. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα έρθει να προκαλέσει. Θα προσπαθήσει να μας εξαγριώσει, ώστε να αντιδράσουμε και να έχουμε καμία κεκλεισμένων μπας και έχουν τίποτα ελπίδες.

Θα παρακαλέσω όπως όλη την χρονιά ήμασταν κύριοι από τον τελευταίο οπαδό πάνω πάνω μέχρι αυτούς, που κάθονται κοντά στο παρκέ, έτσι και τώρα να έχουμε κόσμια συμπεριφορά, αυτή που αρμόζει στον πρωταθλητή Ευρώπης. Καλούς τελικούς», ανέφερε ο Γιαννακόπουλος.