Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και οι μεταγραφές έρχονται πλέον στο προσκήνιο, με την απόφαση για ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου να είναι δεδομένη και τους Κωνσταντίνο Θυμιάνη και Αντώνη Τσιφτσή να πλησιάζουν στην Τούμπα.

Οι Ασπρόμαυροι κατάφεραν, κόντρα στις προβλέψεις, να στεφθούν πρωταθλητές και επόμενος στόχος τους, όπως έχει πει και ο Ιβάν Σαββίδης, είναι η συμμετοχή στους ομίλους του Champions League. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, επομένως, το ρόστερ θα πρέπει να ενισχυθεί, αλλά στον ΠΑΟΚ θέλει να ενισχυθεί και το ελληνικό στοιχείο.

Έτσι, η διοίκηση προχωράει τις συζητήσεις για την απόκτηση δύο παικτών και συγκεκριμένα των Θυμιάνη και Τσιφτσή. Ο πρώτος είναι 23 ετών, στόπερ και φέτος αγωνίστηκε στον Πανσερραϊκό, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει κάνει θετική εισήγηση για την απόκτησή του και τους διοικούντες να συζητούν με τον παίκτη.

Ο Τσιφτσής, από την άλλη πλευρά, είναι 24 ετών, τερματοφύλακας και ανήκει στον Αστέρα Τρίπολης, με τον ΠΑΟΚ να τον θέλει για αναπληρωματικό του Κοτάρσκι και τις συζητήσεις με την ομάδα της Αρκαδίας να προχωράνε καλά.

Πέραν αυτών των δύο, στον δικέφαλο του βορρά έχουν σημειώσει και το όνομα του Γιώργου Λιάβα του Παναιτωλικού.