Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία με την κατάκτηση του Europa Conference League και τα νέα… έφτασαν μέχρι τη Βραζιλία, όπου ο Ριβάλντο με ανάρτησή του στα social media μοίρασε συγχαρητήρια και δήλωσε «υπερήφανος» που φόρεσε τα ερυθρόλευκα.

Από το 2004 ως το 2007 ο Βραζιλιάνος πρώην σταρ του ποδοσφαίρου ήταν στην ομάδα του Πειραιά και μπορεί ο τρόπος που χώρισαν να μην ήταν και ο καλύτερος, αυτά όμως έχουν ξεχαστεί πλέον. Κάτι που φαίνεται άλλωστε και από το πώς σχολίασε την κατάκτηση του Europa Conference League.

Ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα, σε συλλογικό επίπεδο, που κατέκτησε ευρωπαϊκή διοργάνωση και ο Ριβάλντο έκανε σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, όπου έγραψε τα εξής…

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για το μεγάλο επίτευγμά του με την κατάκτηση του Conference League, το άξιζε με το παραπάνω. Είμαι πολύ υπερήφανος που έπαιξα για αυτόν τον σπουδαίο ελληνικό σύλλογο και που ήταν μέρος της ιστορίας μου. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο για τον σπουδαίο τίτλο».