«Eίμαστε πολύ συγκινημένοι για αυτή την ιστορική επιτυχία», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, μετά την κατάκτηση του Europa League από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι είναι «μεγάλη στιγμή, για τον Ολυμπιακό, προφανώς για τον Πειραιά και για όλη την Ελλάδα».

Πιο συγκεκριμένα στην ανάρτησή του αναφέρει:

«Το Τρόπαιο του Europa Conference League στον Πειραιά !!
Συγκλονιστικές στιγμές ζήσαμε χθες με τον θρίαμβο του Olympiacos FC! Δεκάδες χιλιάδες φίλαθλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στον Πειραιά για να πανηγυρίσουμε μαζί με την ομάδα, την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού τροπαίου, μετά τη νίκη με 1-0 επί της Φιορεντίνα στον τελικό της διοργάνωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μια απίστευτη ημέρα, την περιμέναμε δεκαετίες. Του χρόνου η ομάδα μας κλείνει τα 100 της χρόνια και είμαστε πολύ συγκινημένοι για αυτή την ιστορική επιτυχία. Μεγάλη στιγμή, για τον Ολυμπιακό, προφανώς για τον Πειραιά και για όλη την Ελλάδα. Νιώθουμε χαρούμενοι και υπερήφανοι. Η μεγάλη γιορτή στον Πειραιά είχε ξεκινήσει από νωρίς το μεσημέρι με χιλιάδες φιλάθλους να συγκεντρώνονται για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι από τις γιγαντοοθόνες που είχαμε τοποθετήσει στην πόλη. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν καταπληκτική, στον Πειραιά όμως, όπου οι φίλαθλοι ήταν πολλοί περισσότεροι, η γιορτή ήταν ακόμα μεγαλύτερη.

Θα ήθελα να συγχαρώ τον Πρόεδρο Βαγγέλης Μαρινάκης / Evangelos Marinakis , ο οποίος έκανε μεγάλη προσπάθεια με τους συνεργάτες του, τον προπονητή, τους παίκτες και τους φιλάθλους που είναι κοντά στην ομάδα, όχι μόνο στα καλά, αλλά και στα δύσκολα και τους άξιζε πραγματικά να πανηγυρίσουν με την ψυχή τους!».

🏆🔴⚽Το Τρόπαιο του Europa Conference League στον Πειραιά !!Συγκλονιστικές στιγμές ζήσαμε χθες με τον θρίαμβο του…

Posted by Γιάννης Μώραλης on Thursday, May 30, 2024