Ικανοποιημένος από τη μετακίνησή του στον Πανιώνιο εμφανίστηκε ο Κώστας Μήτρογλου στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας της Νέας Σμύρνης, ενώ τόνισε ότι είχε πρόταση από Γερμανία.

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού δήλωσε αρχικά: «Ο Πανιώνιος είμαι μια μεγάλη ομάδα και πρέπει να μείνει στη μεγάλη κατηγορία. Δεν θέλω να μιλήσω για τον Ολυμπιακό, τώρα είμαι στον Πανιώνιο».

Για το γεγονός ότι καθυστέρησε να αποφασίσει τη μετακίνησή του στον Πανιώνιο είπε: «Όχι, δεν υπήρχε προβληματισμός για το αν θα έρθω στον Πανιώνιο. Χρειαζόμουν μερικές μέρες να αποφασίσω, διότι είχα κάποια πρόταση από τη Γερμανία».

Στο μεταξύ ο προπονητής του Πανιωνίου, Τάκης Λεμονής αναφέρθηκε στο ματς με τον Άρη: «Αυτό το διήμερο θα είναι καθοριστικά για τις μεταγραφές. Περιμένουμε τέσσερις με πέντε μεταγραφές. Προσπαθούμε να κάνουμε ουσιαστικές κινήσεις που θα βοηθήσουν άμεσα την ομάδα. Τον Μήτρογλου τον φέραμε για συγκεκριμένο λόγο».

Ακολούθως πρόσθεσε: «Δεν υπάρχουν περιθώρια για προσαρμογή και πρέπει να μπει άμεσα και να βοηθήσει. Όσον αφορά τον Άρη, είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και όλα τα παιχνίδια από εδώ και στο εξής είναι τελικοί και θα πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας».

Πηγή: gazzetta.gr