Πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Σεντ Ετιέν είναι ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς. Οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν ειδοποίηση για να υπογράψουν την οψιόν αγοράς του Βέλγου.

Στον Ολυμπιακό μπορεί τις τελευταίες μέρες να ασχολήθηκαν με τις μεταγραφές, ωστόσο η βασική προτεραιότητα παραμένει η παραμονή του Μιραλάς στον σύλλογο. Από τη στιγμή που η πλευρά του ποδοσφαιριστή καθυστερεί το θέμα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αποφάσισαν να προσεγγίσουν απευθείας την Σεντ Ετιέν.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Πρωταθλητής» η διοίκηση της γαλλικής ομάδας ενημερώθηκε επίσημα για την πρόθεση του Ολυμπιακού να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Βέλγου επιθετικού και μάλιστα έχουν γίνει ήδη οι πρώτες συζητήσεις προκειμένου να πέσουν οι απαιτήσεις κάτω από τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Οι άνθρωποι της Σεντ Ετιέν φέρονται διατεθειμένοι να καθίσουν στο τραπέζι και να διαπραγματευτούν με τους «ερυθρόλευκους» για να καταλήξουν σε συμφωνία. Μάλιστα, στον Ολυμπιακό ζήτησαν να υπάρξει ραντεβού προκειμένου να τελειώσει το ζήτημα που έχει εξελιχθεί σε σίριαλ.

Η Σεντ Ετιέν απάντησε θετικά στο αίτημα του Ολυμπιακού και πλέον απομένει να οριστικοποιηθεί πότε θα γίνει η συνάντηση. Το πιθανότερο είναι πάντως, κάτι τέτοιο να συμβεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Υψηλόβαθμό στέλεχος της διοίκησης της ελληνικής ομάδας θα μεταβεί στη Γαλλία για να κλείσει οριστικά το θέμα του Βέλγου.

Αυτή είναι μια εξέλιξη που φέρνει χαμόγελα στο λιμάνι καθώς η Σεντ Ετιέν ζητούσε αρχικά να τα βρει ο Ολυμπιακός αρχικά με τον εκπρόσωπο του παίκτη. Έτσι αν επέλθει συμφωνία πρώτα με τον γαλλικό σύλλογο πολύ δύσκολα ο Κριστόφ Ενροτό θα έχει περιθώρια για άλλα παιχνίδια.

Πηγή: gazzetta.gr