Την πρώτη εκτός έδρας νίκη της σεζόν πανηγύρισε η Κηφισιά, η οποία με δύο γκολ του Οζέγκοβιτς επικράτησε του ΟΦΗ, για τον οποίο σκόραρε ο Αποστολάκης, με 2-1 και ανανέωσε τις ελπίδες της για αποφυγή του υποβιβασμού.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν από πολύ νωρίς τις διαθέσεις τους αφού στο 3′ είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον Τεσέιρα που αστόχησε σε σουτ ανενόχλητος εντός περιοχής, για να ακολουθήσει η αντεπίθεση στο 7ο λεπτό που ολοκληρώθηκε με την ανατροπή του Κρισιούμα από τον Μπρεσάν. Ανατροπή που έστειλε τον διαιτητή στο σημείο του πέναλτι, από όπου ο Οζέγκοβιτς έκανε το 0-1 στο 10′.

Στα επόμενα λεπτά, όπως είναι λογικό, οι γηπεδούχοι πήραν μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησαν να πιέσουν για να φτάσουν στην ισοφάριση, χωρίς όμως να καταφέρνουν να απειλήσουν. Αντιθέτως, η Κηφισιά έγινε επικίνδυνη και στο 18′ με το σουτ του Μενέντες που έφυγε ελάχιστα άουτ, με το 0-1 να μένει ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, κατά τη διάρκεια του οποίου οι Κρητικοί έκαναν και αναγκαστική αλλαγή: Έξω ο Μπρεσάν μαι μέσα ο Λαμπρόπουλος στο 37′.

Από εκεί και πέρα, στο β’ μέρος ο ΟΦΗ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και έψαχναν τον τρόπο για να φτάσουν στην ισοφάριση, το γκολ όμως το έβαλε ξανά η Κηφισιά. Στο 64′, σε φάση διαρκείας, ο Μενέντες έκανε το γύρισμα από αριστερά εντός περιοχής και ο Οζέγκοβιτς έγραψε από κοντά το 0-2 με το δεύτερό του γκολ, βάζοντας βάσεις νίκης για την ομάδα του.

Στο 71′, πάντως, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μπουν ξανά στο παιχνίδι αφού ο Αποστολάκης βρήκε τον τρόπο, με την πλάτη, να μειώσει σε 1-2 στο 71′ μετά την εκτέλεση κόρνερ του Νέιρα, δίνοντας ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα. Ελπίδες που αποδείχθηκαν φρούδες, όμως, καθώς η Κηφισιά κράτησε το αποτέλεσμα, πήρε μεγάλη νίκη και ελπίζει ξανά σε παραμονή.

ΟΦΗ (Πεπ Μελ): Μπάουμαν, Λάρσον (67′ Νέιρα), Θοράρινσον, Βούρος, Μπρεσάν (37′ Λαμπρόπουλος), Γκαγιέγος, Μεγιάδο (53′ Μπάκου), Ριέρα (53′ Φελίπε), Τοράλ (46′ Μπάκιτς), Αποστολάκης, Ισέκα.

Κηφισιά (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Τσάπαν (90+1′ Λάντρε), Τεσέιρα, Μιλίσεβιτς, Βαφέα, Σολόα (90+1′ Τσανάτζια), Μενέντες (77′ Μποτία), Κρισιούμα, Μπιφούμα (61′ Ίλιεφ), Οζέγκοβιτς (77′ Τετέι).