Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή (28/1) τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής της Stoiximan Super League αφού οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες και η ΕΠΟ έκανε γνωστό ότι ο διαιτητής θα είναι ο Ρόχιτ Σάγκι από τη Νορβηγία, ο οποίος θα σφυρίξει για πρώτη φορά σε αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Σάγκι είχε βρεθεί ξανά στο γήπεδο της Τούμπας στις 9 Δεκεμβρίου 2021 για τον αγώνα του δικεφάλου του βορρά με τη Λίνκολν στους ομίλους του Europa Conference League και τώρα θα έρθει και για αγώνα πρωταθλήματος και μάλιστα ντέρμπι κορυφής.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά τους αγώνες των άλλων διεκδικητών του τίτλου, στο ΑΕΚ – ΟΦΗ διαιτητής θα είναι ο Παπαπέτρου και στο VAR οι Φωτιάς και Νικολαΐδης ενώ στο Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα διαιτητής είναι ο Περράκης και στο VAR οι Διαμαντόπουλος και Μπούξμπαουμ

27/01

Παναιτωλικός – Λαμία (17:30), Διαιτητής: Τσιάρας Παναγιώτης-Ραφαήλ, Βοηθοί: Κούλα και Σάββας, Τέταρτος: Πουλικίδης, VAR: Ευαγγέλου και Στεφανής.

Πανσερραϊκός – Βόλος (19:30), Διαιτητής: Ανδριανός Κωνσταντίνος, Βοηθοί: Κωνσταντίνου και Τσολακίδης, Τέταρτος: Τσέτσιλας, VAR: Ζαμπαλάς και Δημητριάδης.

Κηφισιά – Άρης (20:00), Διαιτητής: Γκάμαρης Ανδρέας, Βοηθοί: Απτόσογλου και Μωϋσιάδης, Τέταρτος: Τσιμεντερίδης, VAR: Τσαγκαράκης και Κωσταράς.

28/01

ΑΕΚ – ΟΦΗ (16:00), Διαιτητής: Παπαπέτρου Αναστάσιος, Βοηθοί: Πετρόπουλος και Μεϊντάνας, Τέταρτος: Κατσικογιάννης, VAR: Φωτιάς και Νικολαΐδης.

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος (17:30), Διαιτητής: Σιδηρόπουλος Αναστάσιος, Βοηθοί: Μωϋσιάδης και Καραλής, Τέταρτος: Κατοίκος, VAR: Τζήλος και Πάτρας.

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα (19:30), Διαιτητής: Περράκης Κωνσταντίνος, Βοηθοί: Φωτόπουλος και Σαμοΐλης, Τέταρτος: Πολυχρόνης, VAR: Διαμαντόπουλος και Μπούξμπαουμ.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (20:30), Διαιτητής: Σάγκι Ρόχιτ, Βοηθοί: Ίτερλαντ και Γκρόνεβικ, Τέταρτος: Γκορτσίλας, VAR: Χάγκεν και Νικολακάκης.