Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη μετά από το νέο περιστατικό βίας σε αθλητικό δρώμενο και πιο συγκεκριμένα με τα σοβαρά επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» του Αγίου Ιωάννη Ρέντη στη διάρκεια του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο βόλεϊ ανδρών. Κι ενώ ένας αστυνομικός βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, ο Σαλβαδόρ Ιντάλγκο του Ολυμπιακού κατέθεσε την άποψή του.

Ο Γερμανός ακραίος των «ερυθρολεύκων» με καταγωγή από την Κούβα, ένας από τους σημαντικότερους παίκτες της ομάδας, υπογράμμισε πως νιώθει λυπημένος για όσα συνέβησαν, αλλά και ταυτόχρονα χαρούμενος επειδή δεν βρήκε κάποιο κακό μέλη της οικογένειάς του που βρέθηκαν στις εξέδρες για να παρακολουθήσουν το ματς.

Να σημειώσουμε πως η αστυνομία προχώρησε σε περισσότερες από 400 προσαγωγές για να βρει τον δράστη της επίθεσης με φωτοβολίδα προς τον αστυνομικό.

«Υπερβολικά λυπηρά όσα συνέβησαν, μισώ τα δακρυγόνα, δεν είναι καθόλου καλό για έναν αγώνα βόλεϊ! Απλά είμαι χαρούμενος που αυτή τη φορά δεν συνέβη τίποτα στην οικογένειά μου που παρακολουθούσε τον αγώνα στο κλειστό. Λυπάμαι πολύ για όλους τους φιλάθλους, τους φίλους, την οικογένεια και ειδικά τα παιδιά που παρακολούθησαν τον αγώνα… θα τα πούμε σύντομα», έγραψε χαρακτηριστικά στην πλατφόρμα «Χ».