Η κατάσταση ξέφυγε εντελώς στον αγώνα της Ζεϊάνγκ με τη Μπουριράμ για το Champions League Ασίας, με τους παίκτες των δύο ομάδων και γενικά όλους όσοι ήταν στους δύο πάγκους να έρχονται στα χέρια και τελικά να χρειάζεται η επέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν κάπως τα πράγματα.

Το να μπαίνει η αστυνομία στις εξέδρες για να χωρίσει οπαδούς που πλακώνονται είναι κάτι φυσιολογικό, κάτι που έχει γίνει αμέτρητες φορές και πιθανότητες θα ξανασυμβεί άλλες τόσες. Το να μπαίνει, όμως, στον αγωνιστικό χώρο για να χωρίσει τους παίκτες και τα επιτελεία των δύο ομάδων δεν είναι κάτι σύνηθες. Δεν είναι και απίθανο όμως.

Η απόδειξη έρχεται από το Champions League Ασίας, όπου στο ματς της Ζεϊάνγκ με τη Μπουριράμ έγινε το έλα να δεις όταν πιάστηκαν στα χέρια όλοι με όλους, με το ξύλο να είναι ασταμάτητο για περίπου δύο λεπτά και τελικά, όπως προαναφέρθηκε, να χρειάζεται η επέμβαση της αστυνομίας για να αποκατασταθεί η τάξη.

Όλα αυτά έγιναν ακριβώς μετά τη λήξη του αγώνα, στον οποίο αναδείχθηκε νικήτρια η Ζεϊάνγκ με 3-2, με τους πάντες πλέον να περιμένουν την ανακοίνωση των ποινών που αναμένονται βαριές για όλους.