Η Κηφισιά υποδέχθηκε τη Λαμία για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League με τις δύο ομάδες να έχουν ως στόχο τη 2η νίκη τους φέτος και τελικά καμία εκ των δύο να μην τα καταφέρνει μένοντας στο 1-1, σκορ που διαμορφώθηκε με γκολ στο 84′ και στο 95′.

Το παιχνίδι άρχισε με τους φιλοξενούμενους να έχουν ευκαιρία μόλις στο 1ο λεπτό με τον Τόσιτς που σούταρε πάνω στον Αναγνωστόπουλο και συνεχίστηκε με τους γηπεδούχους να ψάχνουν τα πατήματά τους και να μην μπορούν να τα βρουν. Έτσι, η Λαμία διατήρησε τον έλεγχο και άγγιξε το γκολ στο 18′ με την εκτέλεση φάουλ του Τόσιτς στο δοκάρι, με τον Νούνιες να αστοχεί στην επαναφορά.

Η πρώτη φορά που φάνηκε επιθετικά η Κηφισιά ήταν στο 33′ με τον Ίλιεφ που βρήκε χώρο για το σουτ και το έκανε στέλνοντας τη μπάλα λίγο άουτ, για να ακολουθήσει στο 37′ η άστοχη κεφαλιά του Λόνγκο από καλή θέση για τους φιλοξενούμενους, στην τελευταία καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, όμως, τα πράγματα βελτιώθηκαν, με την Κηφισιά να ανεβάζει την απόδοσή της, να απειλεί στο 49′ με το σουτ του Μπιφουμά που κόντραρε ο Παπαδόπουλος και να έχει και αυτή δοκάρι, στο 56′, με το σουτ του Μασούρα εκτός περιοχής. Γενικά το παιχνίδι είχε πολύ καλύτερο ρυθμό σε σχέση με το πρώτο μέρος και οι δύο ομάδες έψαχναν τον τρόπο για να σκοράρουν, με αμφότερες να τον βρίσκουν μετά το 80′.

Στο 83′, ενώ οι γηπεδούχοι πίεζαν, η Λαμία βγήκε μπροστά και η μπάλα κατέληξε στον Ακούνιες που εκτέλεσε από κοντά τον Αναγνωστόπουλο για το 0-1, αλλά την ώρα που οι φιλοξενούμενοι ετοιμάζονταν να πανηγυρίσουν τη νίκη, στο 95′, ήρθε το 1-1 για την Κηφισιά με το τρομερό σουτ εκτός περιοχής του Λούμορ που έστειλε τη μπάλα δοκάρι και μέσα.

Kηφισιά (Γιάννης Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Λούμορ, Τσάπαν, Βαφέας, Παπασάββας (88′ Κωνσταντακόπουλος), Ιπαλίμπο, Ίλιεφ (65′ Τετέι), Μπιφουμά (78′ Αντερέγκεν), Μπαρμπόσα, Οζέγκοβιτς.

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Koσέλεφ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος (76′ Πάβλοβετς), Σίντκλεϊ, Σαντάνα (70′ Στάνκο), Νούνιες (82′ Ακούνια), Σλίβκα, Τόσιτς, Καρλίτος, Λόνγκο (70′ Τσιλούλης).