Την επιθυμία του να μείνει στη Σκωτία εξέφρασε με δηλώσεις του ο Γιώργος Σαμαράς. Τι τονίζει για το μέλλον του ο Κρητικός στράικερ. Τι λένε γι’ αυτόν ο μάνατζέρ του και ο προπονητής του, Νιλ Λένον.

«Θέλω να μείνω. Κι αν ο προπονητής μου είπε ότι θέλει να με κρατήσει, τότε ελπίζω πως μέσα στις επόμενες μέρες ή εβδομάδες μπορούμε να βρούμε μια λύση και να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας», είπε ο ποδοσφαιριστής.

Ο εκπρόσωπος του Σαμαρά, Δρ. Γρηγόρης Ιωαννίδης, τόνισε αναφορικά με τον πελάτη του: «Όπως έχει αναφερθεί και πρωτύτερα, δεν είχαμε καμία πρόταση από τη Σαμπντόρια, αλλά από άλλες ομάδες της Serie A. Τα πρόσφατα σενάρια είναι προφανώς λάθος και τα ονόματα που αναφέρονται είναι μόνο για προσωπικά οφέλη.

Ούτε εγώ, ούτε ο κ. Σαμαράς έχουμε μιλήσει σε κάποιον από τη Σαμπντόρια και οπωσδήποτε ούτε το πρόσωπο που ισχυρίζεται ότι έχει μιλήσει. Δεν ξέρουμε ποιος είναι, ούτε του έχουμε μιλήσει ποτέ».

Δηλώσεις έκανε και ο προπονητής της Σέλτικ Νιλ Λένον, ο οποίος τόνισε για τον «Sam»:

«Νομίζω ότι ο Σαμαράς ήταν άπαιχτος», δήλωσε ο Λένον, που εκμυστηρεύτηκε πως η φαεινή εντέλει ιδέα να παίξει με τον Σαμαρά μοναδικό προωθημένο, προήλθε από μια συζήτηση με τον πρώην τεχνικό της Σέλτικ, Γκόρντον Στράχαν.

«Μίλησα μαζί του σχετικά με το ενδεχόμενο ενός επιθετικού, ο Σαμαράς μπορεί να το κάνει αυτό και το έχουμε δουλέψει… Τον έχω δει να παίζει στα Παγκόσμια Κύπελλα και να το κάνει αυτό και νιώσαμε πως μπορούμε να τον αφήσουμε μπροστά να το κάνει», συνέχισε και προχώρησε με κολακευτικά σχόλια για τον Ηρακλειώτη επιθετικό της ομάδας του.

Ξέρουμε για τι είναι ικανός. Ξέρουμε πως έχει καταπληκτικά χαρακτηριστικά, απλά θέλουμε να βρει σταθερότητα στο παιχνίδι του και ίσως αυτός ο ρόλος τού ταιριάζει καλύτερα. Οπωσδήποτε όμως, με αυτή την εμφάνιση μόνο καλό έκανε σε ό,τι αφορά το συμβόλαιό του».

Πηγή: gazzetta.gr