Με την κακοκαιρία Daniel να έχει πλήξει τη Μαγνησία, οι παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας του Βόλου δεν έμειναν αμέτοχοι κι έβαλαν κι εκείνοι ένα χεράκι προκειμένου να φτάσει γρήγορα η βοήθεια στους κατοίκους που έχουν παραμείνει εγκλωβισμένοι στα χωριά του Πηλίου.

Το απόγευμα της Παρασκευής (8/9) στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο» προσγειώθηκε Σινούκ και οι ποδοσφαιριστές μαζί με μέλη του τεχνικού τιμ, βοήθησαν τους στρατιωτικούς και όλοι μαζί φόρτωσαν το ελικόπτερο με νερά και τρόφιμα προκειμένου να μεταφερθούν στους πολίτες της Μαγνησίας που το έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

Η ενημέρωση του Βόλου:

«Σήμερα (σ.σ. χθες) το απόγευμα και συγκεκριμένα ελάχιστα λεπτά μετά το τέλος της προπόνησης στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού, ένα ελικόπτερο Σινούκ προσγειώθηκε στο κεντρικό γήπεδο του σταδίου με σκοπό να φορτώσει εμφιαλωμένα νερά και ξηρά τροφή και να τα μεταφέρει στα χωριά του Πηλίου που είναι αποκλεισμένα.

Οι ποδοσφαιριστές του Βόλου, έτρεξαν αμέσως να βοηθήσουν στη μεταφορά των νερών και των τροφίμων από τα φορτηγά που βρίσκονταν στο Πανθεσσαλικό στο Σινούκ, δημιουργώντας μία ανθρώπινη αλυσίδα.

Οι στρατιώτες και αξιωματικοί που βρίσκονταν στο Σινούκ ευχαρίστησαν τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη του Βόλου για την βοήθεια τους η οποία και αποδείχθηκε πολύτιμη».