Παραλίγο τραγωδία το μεσημέρι της Κυριακής στην εθνική οδό έξω από τη Λαμία. Αστυνομικοί που ρύθμιζαν την κυκλοφορία μετά από τροχαίο ατύχημα είδαν ένα ΙΧ να έρχεται κατά πάνω τους και πρόλαβαν την τελευταία στιγμή να απομακρυνθούν.

Όλα έγιναν σε ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία της εθνικής οδού έξω από τη Λαμία, εκεί που σταματά ο κλειστός αυτοκινητόδρομος και αρχίζει η είσοδος στο πέταλο του Μαλιακού. Στο πρώτο τροχαίο, Ι.Χ. αυτοκίνητο που είχε κατεύθυνση προς Λαμία συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα βανάκι που είχε κατεύθυνση προς Αθήνα.
Από τη σύγκρουση μεταφέρθηκαν 4 τραυματίες στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Η κυκλοφορία διεξαγόταν με δυσκολία με αποτέλεσμα άνδρες της τροχαίας και ο Αστυνομικός Διευθυντής Αριστείδης Κυριαζόπουλος να σπεύσουν στο σημείο για να διευκολύνουν τους οδηγούς. Την ώρα που προσπαθούσαν αν ρυθμίσουν την κυκλοφορία, ένας 60χρονος αλλοδαπός πατώντας φρένο έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, λόγω ολισθηρότητας, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, χτύπησε ένα άλλο Ι.Χ. και περνώντας ανάμεσα από τους αστυνομικούς-που πρόλαβαν και τραβήχτηκαν στην άκρη-βγήκε εκτός οδοστρώματος.

Από θαύμα δεν υπήρξε κανένας σοβαρός τραυματισμός.

Πηγή: LamiaReport