Συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση του δράστη της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη κατά την έφοδο των Κροατών χούλιγκαν και των Ελλήνων συνεργών τους, οπαδών του Παναθηναϊκού, έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Μετά το αδιέξοδο του DNA, το βάρος έχει πέσει στα βίντεο και τα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων. Οι συσκευές των συλληφθέντων έχουν κατασχεθεί από την πρώτη στιγμή και ήδη έχουν προκύψει κάποια σημαντικά ευρήματα.

Σύμφωνα με τον Σκάι, οι αρχές μέσω GPS έχουν όλη τη διαδρομή που έχουν κάνει οπαδοί του τάγματος εφόδου, ενώ στο κινητό ενός εκ των συλληφθέντων Κροατών χούλιγκαν υπάρχουν συγκεκριμένες διευθύνσεις σε Αθήνα, σε διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους και στο Μαρούσι. Η τελευταία αναζήτηση στο ιστορικό είναι στον Σταθμό Ειρήνη.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, αυτό που προκύπτει είναι ότι έδρασαν βάσει σχεδίου και συγκεκριμένων οδηγιών. Η ολοκλήρωση της επεξεργασίας των δεδομένων των κινητών θα μπορούσε να αποκαλύψει τους ανθρώπους που προσκάλεσαν τους Κροάτες στην Αθήνα και τους οργανωτές της επίθεσης του τάγματος εφόδου, ενώ δεν αποκλείεται να εντοπιστούν και σημαντικά βίντεο και φωτογραφίες από το περιστατικό.