Προφυλακιστέοι κρίθηκαν και οι 40 κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν σήμερα για την υπόθεση της αιματηρής συμπλοκής στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η πρώτη ομάδα που απολογήθηκε ήταν 12 Κροάτες και ένας Έλληνας. Όλοι αρνήθηκαν την εμπλοκή τους στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη αλλά δεν έπεισαν τους ανακριτές και κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Στη συνέχεια ανακοινώθηκαν άλλες 14 προφυλακίσεις (όλοι Κροάτες), ανεβάζοντας τον αριθμό στους 27.

Και η τελευταία ομάδα των 13 κατηγορουμένων δεν έπεισε τους ανακριτές με αποτέλεσμα να κριθούν και αυτοί προφυλακιστέοι.

Συνολικά άλλοι 40 χούλιγκαν (39 Κροάτες, 1 Έλληνας) οδηγήθηκαν σήμερα στην Ευελπίδων ενώπιον του εισαγγελέα, για να απολογηθούν και αυτοί για το φονικό επεισόδιο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ήδη από χθες έχουν κριθεί προφυλακιστέοι 30 χούλιγκαν (28 Κροάτες, 1 Έλληνας και 1 Αλβανός) για το φονικό επεισόδιο.

Υπενθυμίζεται ότι οι και οι 30 πρώτοι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν κατηγορηματικά τη συμμετοχή τους στα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη, η κηδεία του οποίου πραγματοποιήθηκε χθες στην Ελευσίνα σε κλίμα οδύνης.

Αύριο, Κυριακή 13/8, τελευταία ημέρα της αυτόφωρης διαδικασίας, θα απολογηθούν οι τελευταίοι 35 συλληφθέντες για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη.