«Λαβράκι» έβγαλε ο αστυνομικός έλεγχος που διενήργησε περιπολία του Αστυνομικού Τμήματος Διονύσου το βράδυ της Παρασκευής (4/8) σε έναν 23χρονο καθώς στην κατοχή του εντοπίστηκαν 13 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν περίπου 15 γραμμάτια ακατέργαστης κάνναβης.

Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Διονύσου εντόπισαν τον νεαρό (σ.σ. Έλληνας γεννημένος στη Γερμανία) να κινείται ύποπτα στη συμβολή των οδών Κοιμήσεως Θεοτόκου και Καραολή Δημητρίου στον Άγιο Στέφανο. Αποφάσισαν να τον ελέγξουν και διαπίστωσαν ότι σε μία τσάντα ώμου είχε κρυμμένες τις 13 νάιλον συσκευασίες με τα ναρκωτικά, δείγμα ότι προορίζονταν για διακίνηση. Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, για να αποφασιστεί η περαιτέρω ποινική του μεταχείριση.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ίδια περιπολία, το βράδυ της επόμενη ημέρας, εντόπισε και συνέλαβε τον 87χρονο που υπέδειξε πολίτης ως υπαίτιο της πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση σε χαμηλή βλάστηση στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στον Άγιο Στέφανο.

Τσουμάνης: «Διπλή επιτυχία του Α.Τ. Διονύσου»

Μιλώντας στο Νewsbeast ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής, Κώστας Τσουμάνης, έκανε λόγο για «διπλή επιτυχία του Α.Τ. Διονύσου» και επεσήμανε: «Την Παρασκευή ο υπαστυνόμος Β’ Μ.Η. και ο αστυφύλακας Γ.Ν. που υπηρετούν στο Α.Τ. Διονύσου ενώ βρισκόντουσαν σε διατεταγμένη υπηρεσία, σε έλεγχο μιας μοτοσυκλέτας σε κεντρικό σημείο του Αγίου Στεφάνου εντόπισαν και κατέσχεσαν δεκατρείς συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους περίπου 16 γραμμ. και χρηματικό ποσό. Οι ίδιοι αστυνομικοί του Α.Τ. Διόνυσου ήταν αυτοί που το βράδυ του Σαββάτου έπειτα από μαρτυρία συνέλαβαν τον φερόμενο ως εμπρηστή στον Άγιο Στέφανο. Συγχαρητήρια στους συναδέλφους και στον Διοικητή του Α.Τ. Διονύσου».