Σε συναγερμό βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. καθώς μεταφέρονται ενώπιον του εισαγγελέα οι 94 συλληφθέντες για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια με θύμα τον 29χρονο Μιχάλη. Ισχυρές είναι οι δυνάμεις της Αστυνομίας που βρίσκονται στα δικαστήρια της Ευελπίδων αλλά και στους γύρω δρόμους.

Σύμφωνα με πηγές του Newsbeast άτομα που θεωρούνται ύποπτα έχουν εντοπιστεί στους γύρω δρόμους και υπό των φόβο παρέμβασης κατά τη μεταφορά των συλληφθέντων στην Ευελπίδων είναι ιδιαίτερα αυξημένα τα μέτρα ασφαλείας.

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της νύχτας, αστυνομικοί εντόπισαν ακόμη πέντε Κροάτες στη Θεσπρωτία. Πρόκειται για άτομα ηλικίας 25, 41, 29, 25 και 31 ετών για τους οποίους προέκυψε ότι συμμετείχαν στην επίθεση το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου δολοφονήθηκε ο 29χρονος Μιχάλης Κατσούρης. Οι πέντε νέοι συλληφθέντες προσπαθούσαν να επιστρέψουν στην Κροατία μέσω Ιταλίας.

Ελεύθεροι, με προφορική εντολή του εισαγγελέα, αφέθηκαν την Τρίτη οι τέσσερις Έλληνες που είχαν αρχικά συλληφθεί. Πρόκειται για τέσσερις τραυματίες, εκ των οποίων οι τρεις έχουν δώσει καταθέσεις στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης της Βίας στους Αθλητικούς χώρους, ενώ ο ένας δεν ήταν σε θέση να δώσει κατάθεση.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του Newsbeast