Ότι δεν είναι μετανιωμένος, παρά το ότι δηλώνει μεταμέλεια, καθώς επικαλείται αβάσιμες δικαιολογίες που είναι αποκυήματα της φαντασίας του, ανέφερε ο δικηγόρος της 43χρονης αστυνομικού που κακοποιήθηκε βάναυσα από τον σύντροφό της στη Λάρισα.

Μιλώντας στον ANT1, ο Διαμαντής Μπασαράς, σημείωσε: «Η επικοινωνία είναι δύσκολη. Έχει υποστεί τεράστια κακοποίηση. Αναμένει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις της Δικαιοσύνης. Δεν έχει πει κάτι ιδιαίτερο για το περιστατικό γιατί δεν είναι σε θέση. Τις επόμενες ημέρες θα κληθεί να καταθέσει εκ νέου όταν η κατάσταση της υγείας της το επιτρέψει».

Ερωτώμενος σχετικά με τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια που έχει αναλάβει τον κατηγορούμενο και φέρεται να υποστήριξε πως η δίωξη για ανθρωποκτονία είναι λανθασμένη καθώς ο εντολέας του χρησιμοποίησε «μόνο τα χέρια του».

«Εγώ δεν είδα τον κ. Κούγια. Αυτό είναι δεν έχει καμία βασιμότητα. Με τα χέρια μπορώ να πνίξω έναν άνθρωπο. Ακόμα δεν χτυπήθηκε μόνο με τα χέρια. Αλλά και με τα πόδια, την κλώτσησε, την έσυρε από τα μαλλιά. Ήταν περιστατικό ιδιαίτερης βιαιότητας. Τα σημεία που έχουν δημιουργηθεί τα τραύματά της δείχνουν… Ασκήθηκε η δίωξη που έπρεπε να ασκηθεί».

Τέλος, για τον κατηγορούμενο ανέφερε: «Ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, δεν έχει καμία δικαιολογία, προέβαλε αβάσιμες δικαιολογίες που είναι αποκυήματα της φαντασίας του κάτι που δείχνει πως δεν είναι μετανιωμένος».