Βαθιές μαχαιριές στο λαιμό φέρεται να είναι η αιτία θανάτου για τη 46χρονη Κουβανής τρανς που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη στον Άγιο Παντελεήμονα και την οποία εντόπισε η σπιτονοικοκυρά της, όταν πήγε να εισπράξει το ενοίκιο.

Η Μίνα Καραμήτρου ανέφερε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του OPEN, ότι οι αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών μιλούν για μία στυγερή δολοφονία και έναν μαρτυρικό θάνατο.

Μάλιστα, στην πόρτα του σπιτιού δεν εντοπίστηκαν ίχνη διάρρηξης, μέσα στο σπίτι επικρατούσε αναστάτωση, ενώ φέρεται να μη χρησιμοποιήθηκε μαχαίρι ως όπλο του εγκλήματος, αλλά κάποιο αμβλύ αντικείμενο μέσα από το διαμέρισμα, όπως ένα κατσαβίδι.

Οι αρχές λοιπόν, θεωρούν ότι η γυναίκα ενδεχομένως άνοιξε την πόρτα στο δολοφόνο της, ενώ εκείνος μπορεί να έψαχνε κάτι μέσα στο σπίτι μετά τη δολοφονία της 46χρονης.

Ποια ήταν η 46χρονη

Ο Μαρίνος Αλειφέρης είπε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Mega, πως η 46χρονη κατάγονταν από την Κούβα και ήταν χορεύτρια, ενώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια βρίσκονταν στην Ελλάδα.

Επίσης, ήταν πολύ γνωστή στη ΛΟΑΤΚΙ/LGBTQ κοινότητα της Αθήνας και όχι μόνο, ενώ εργαζόταν ως χορεύτρια σε γνωστό κλαμπ.

Επιπλέον, πρόσφατα συμμετείχε και στο Athens Pride που έγινε στην πλατεία Κοτζιά και στη συνέχεια στην παρέλαση μέχρι την πλατεία Συντάγματος.

Φωτογραφίες από την εμφάνιση της, στο πρόσφατο Athens Pride:

Οι αρχές λοιπόν, εξετάζουν υλικό από κάμερες ασφαλείας από διπλανά κτίρια, ώστε να εντοπίσουν κάποια κίνηση, ενώ παράλληλα θα κληθούν να καταθέσουν πρόσωπα από το στενό της περιβάλλον.