Ξέσπασε ο πατέρας του 35χρονου αστυνομικού που αυτοκτόνησε, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο, φέρεται να «την είχαν στήσει» στο παιδί του και να τον αντιμετώπιζαν σαν παρείσακτο, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει ψυχολογικά.

Μιλώντας στην εκπομπή «Tlife» που παρουσιάζει η Τατιάνα Στεφανίδου, δήλωσε πως «τον αντιμετώπιζαν σαν παρείσακτο, τον καταδίκασαν να πάει στην Κρήτη. Ενώ είχε εκπαιδευτεί με έναν συγκεκριμένο σκύλο, του τον πήραν και του έδωσαν άλλον καινούργιο και έπρεπε μέσα σε 20 μέρες να περάσει τις δύσκολες εξετάσεις. Δεν κατάφερε να πετύχει και διέταξαν τη μετάταξή του. Από την Κω, όπου γνώρισε τη γυναίκα του, τον έστειλαν στην Κρήτη. Είχε γονατίσει το παιδί, είχε ήδη 40 ημέρες εκεί μέσα και είχε καταλάβει ότι του την είχαν στημένη. Όταν του πήραν τον σκύλο, “αρρώστησε”».

«Στην Κω περνούσε καλά και του δημιουργούσε άγχος το νέο πόστο που τον είχαν τοποθετήσει. Στη μητέρα του που είχε πάει στην Κρήτη, της είπε πως έχει κάτι προβλήματα με τον σκύλο, δεν του άρεσε η δουλειά με τον σκύλο. Ας το ερευνήσουν, να μας δώσουν και εμάς ένα πόρισμα ότι αυτό και αυτό συνέβη», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σημειώνεται, ότι ο 35χρονος αστυνομικός εντοπίστηκε απαγχονισμένος σπίτι του στο Καλό Χωριό, ενώ φέρεται να άφησε σημείωμα, λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή του.