Προσπάθειες εκφοβισμού της κόρης της καταγγέλλει μέσα από τη φυλακή η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό. Μέσω των συνηγόρων της, η προφυλακισμένη, για την υπόθεση μαστροπείας, μητέρα υποστηρίζει ότι η 12χρονη έγινε στόχος επίθεσης στο σπίτι της θείας της, όπου διαμένει με τον αδελφό της, από άγνωστο άνδρα ο οποίος αφού, όπως περιγράφει, παραβίασε την πόρτα της πρόταξε μαχαίρι και την τραυμάτισε στο χέρι σπεύδοντας στη συνέχεια να εξαφανιστεί. Όπως υποστηρίζει η μητέρα, δεν είναι η μοναδική επίθεση που έχει σημειωθεί σε βάρος του κοριτσιού καθώς σημειώνει ότι πριν από δυο εβδομάδες άγνωστοι πέταξαν πέτρες στο παράθυρο του δωματίου της με αποτέλεσμα να σπάσει ολόκληρη η τζαμαρία.

Επίσης, όπως αναφέρει, το περασμένο Σάββατο άγνωστος πλησίασε και τον 10χρονο γιο της , αδελφό της ανήλικης, και του έκανε απειλητική χειρονομία «δείχνοντας του να μη μιλήσει, μήνυμα το οποίο προφανώς προοριζόταν να το μεταφέρει στην αδελφή του».

Ο συνήγορος της μητέρας, Απόστολος Λύτρας τονίζει πως έχει ήδη υποβάλλει μήνυση κατά παντός υπευθύνου καθώς δεν πρόκειται , όπως υποστηρίζει, για τυχαία γεγονότα αλλά για προσπάθειες εκφοβισμού της 12χρονης προκειμένου να σταματήσει να «μιλάει» για όσα βίωσε. «Θέλω να καταστεί σαφές ότι οποιαδήποτε προσπάθεια εκφοβισμού μας θα αποβεί άκαρπη. Η αλήθεια θα λάμψει και όλοι όσοι έχουν κακοποιήσει την ανήλικη κόρη μου θα λογοδοτήσουν ενώπιον των αρχών» αναφέρει χαρακτηριστικά η μητέρα της ανήλικης η οποία από την πρώτη στιγμή αρνείται την εμπλοκή της στην υπόθεση του Κολωνού.