Ο 53χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη στον Κολωνό πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή την Τετάρτη, ενώ με βάση όσα βλέπουν την δημοσιότητα, αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα άτομο υπεράνω πάσης υποψίας.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Mega, ο 53χρονος πέρα από κατάστημα που διατηρούσε την περιοχή, ήταν ταυτόχρονα και ψάλτης στην εκκλησία, ενώ έκανε φιλανθρωπίες και συμμετείχε με διάφορους τρόπους στα κοινά.

Επίσης, είχε φωτογραφηθεί με πλήθος πολιτικών και ιερέων, αλλά και ατόμων από το καλλιτεχνικό κόσμο.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο 53χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της ανήλικης είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας, που βρίσκεται σε αναστολή, ύστερα από την δημοσιοποίηση της υπόθεσης. «Πράγματι, ο συγκεκριμένος έχει διατελέσει μέλος της Νέας Δημοκρατίας. Είναι σε αναστολή ήδη. Είναι αυτονόητα πράγματα αυτά», είπε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, γείτονες του αναφέρουν ότι έκανε αγαθοεργίες, φιλανθρωπίες και προεκλογικές συγκεντρώσεις στο σπίτι του, με ορισμένους να απορούν πλέον, για τον τρόπο με τον οποίο είχε οικονομική άνεση.

Σημειώνεται, ότι ο 53χρονος μεταξύ άλλων, κατηγορείται ότι είχε δημιουργήσει στα social media ψεύτικο λογαριασμό, μέσω του οποίου ήρθε σε επαφή με 213 άνδρες, οι οποίοι με αντίτιμο 50 ή 70 ευρώ θα βίαζαν το παιδί.

«Θα σοκαριστούμε από το ποιοι εμπλέκονται»

Η Κέλλυ Ιωάννου, διευθύντρια Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας, μιλώντας για την συγκεκριμένη υπόθεση, ξεκαθάρισε ότι πρόκειται να απασχολήσει για καιρό την επικαιρότητα, καθώς εμπλέκονται αρκετά άτομα.

«Για όλα θα βρεθούν απαντήσεις. Έχω να πω ότι η υπόθεση θα συνεχίσει να μας απασχολεί για αρκετό καιρό ακόμα και τα στοιχεία που θα βρισκόμαστε αντιμέτωποι θα μας σοκάρουν ολοένα και περισσότερο για το ποιοι εμπλέκονται», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Live News».

ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΧΡΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΩΝΟ

Παράλληλα, ανέφερε πως «η εφαρμογή που χρησιμοποιούσαν ήταν το blindchat.gr που είναι ανώνυμη πλατφόρμα στην οποία ανταλλάσσεις πληροφορίες χωρίς να ξέρεις ποιος βρίσκεται από πίσω. Θα έπαιρνε ο φερόμενος ως δράστης τέτοια ευθύνη ώστε να στέλνει υλικό χωρίς να ξέρει ποιος είναι από πίσω; Γινόταν μόνο εκεί η ανταλλαγή ή και μιλημένα σε ανθρώπους που γνώριζε».

«Τα πάντα μπορούν να δώσουν απαντήσεις. Θα γίνουν οι απαραίτητες έρευνες από τις διωκτικές Αρχές και θα δούμε όλες τις διαδρομές και τις συνδιαλλαγές που υπήρχαν», πρόσθεσε στη συνέχεια της τοποθέτησης της.