Την ώρα που οι έρευνες για τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα βρίσκονται σε εξέλιξη, η Ρούλα Πισπιρίγκου δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια της κράτησής της κοινώνησε, εξομολογήθηκε, ενώ η μάνα και η αδερφή της, της πήγαν και φωτογραφίες των κοριτσιών.

«Κοινώνησα χθες στη φυλακή και εξομολογήθηκα. Η μητέρα και η αδελφή μου, μου έφεραν φωτογραφίες των τριών παιδιών μου και ζήτησα να μάθω τι γίνεται τελικά με την απομάκρυνση των προσωπικών μου αντικειμένων από το σπίτι που έμενα, μέχρι και την ημέρα της σύλληψής μου» είπε χαρακτηριστικά η Ρούλα Πισπιρίγκου, μιλώντας στο Star.

Πάτρα – Ιατροδικαστής Τσιόλα: «Εγώ πήγα στην Εισαγγελία και ξεκίνησε η έρευνα για τα τρία νεκρά παιδιά»

«Εγώ πήγα στην εισαγγελία και έτσι ξεκίνησε η έρευνα για τα τρία νεκρά παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη» δήλωσε στο Star η Αγγελική Τσιόλα, η ιατροδικαστής που είχε κάνει την νεκροτομή στην Ίριδα. Ωστόσο, συνάδελφοί της υποστηρίζουν ότι στην περίπτωση του 6 μηνών βρέφους υπήρχε λανθασμένη ερμηνεία των ευρημάτων που τώρα πιθανότατα δείξουν εγκληματική ενέργεια.

«Δυο μέρες μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας, πριν βγουν οι τοξικολογικές εξετάσεις, εγώ ήμουν αυτή που πήγα στην Εισαγγελία Πατρών και εξέφρασα τον προβληματισμό μου για τον θάνατο των παιδιών. Πρότεινα συνδυαστική μελέτη των περιστατικών. Από την Τζωρτζίνα, στην Ίριδα και μετά στη Μαλένα. Δεν μου κόλλαγε ο τρόπος που πέθαναν», ανέφερε συγκεκριμένα η κ. Τσιόλα.

Η ιατροδικαστής που έκανε τη νεκροψία νεκροτομή στην Ίριδα υποστηρίζει πως οι γιατροί που παρακολουθούσαν την Τζωρτζίνα θα λύσουν το μυστήριο με τις καταθέσεις τους.

«Τρεις υποθέσεις. Τρία παιδιά. Τρία χρόνια. Επέμεινα στις αρχές ότι αν εξετάσουμε ένα-ένα τα περιστατικά δεν θα οδηγούσαν στο θάνατο. Οι γιατροί πάνω από την Τζωρτζίνα ήταν κορυφαίοι. Στις καταθέσεις τους θα πρέπει να πουν ότι το παιδί δεν μπορούσε να φύγει από τη μια στιγμή στην άλλη. Ο ιατροδικαστής είναι η τελευταία τρύπα της βελόνας».