Στην εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας σε βάρος 50χρονου άνδρα, ο οποίος στις 10 Νοεμβρίου, βρέθηκε νεκρός σε εγκαταλελειμμένη μονοκατοικία όπου διέμενε, στην περιοχή της Ανάληψης, οδήγησε η έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Αξιολογώντας τα πειστήρια που βρέθηκαν στη σκηνή του εγκλήματος, σε συνδυασμό με τα νεκροτομικά ευρήματα, οι αστυνομικοί έφτασαν σε σύντομο χρονικό διάστημα στα ίχνη των δραστών, τους οποίους εντόπισαν και συνέλαβαν δυνάμει σχετικού Εντάλματος Σύλληψης.

Πρόκειται για δύο ημεδαπούς, ηλικίας 40 και 36 ετών (άνδρας – γυναίκα αντίστοιχα), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με πρόθεση από κοινού.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, πρωινές ώρες της 9ης Νοεμβρίου, οι δράστες μετέβησαν στον χώρο όπου διέμενε το θύμα και αφού διαπληκτίστηκαν μαζί του, του κατάφεραν πολλαπλά χτυπήματα στο πρόσωπο και το σώμα και στη συνέχεια τον εγκατέλειψαν σοβαρά τραυματισμένο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.