Η υπόθεση με τον θάνατο ενός 70χρονου φιλάθλου στην Καλαμαριά, έπειτα από διαπληκτισμό στις κερκίδες, συγκλόνισε τη στιγμή ήρθε στη δημοσιότητα και το βίντεο που δείχνει καρέ-καρέ τα όσα συνέβησαν.

Ο συνήγορος του 70χρονου οπαδού που έσπρωξε τον συνομήλικό του από την εξέδρα, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 FM, τονίζοντας πως η κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση είναι βαριά.

Συγκεκριμένα ο δικηγόρος Χάρης Βεργούλης είπε: «Θεωρώ βαριά την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και πιστεύω ότι θα ανατραπεί. Πρόκειται για τραγωδία. Οι δύο άνθρωποι, θύτης και θύμα, γνωρίζονταν 50 χρόνια και το σημαντικότερο όλων είναι ότι η διαμάχη δεν ήταν μεταξύ τους.

Το θύμα είχε κάποιον διαπληκτισμό με έναν τρίτο και ο πελάτης μου πήγε πυροσβεστικά να τους σταματήσει. Εκεί έκανε εκείνη τη χειρονομία που αποδείχθηκε μοιραία. Και το θύμα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και ο πελάτης μου, ο οποίος είναι με βηματοδότη. Τον γνωρίζω 35 χρόνια. Είναι φίλος του Απόλλωνα Καλαμαριάς, παλιότερα νομίζω ότι πρέπει να διατέλεσε και παράγοντας.

Δεν περίμενα ποτέ ότι θα τον υποστήριζα σε μια τέτοια υπόθεση. Αυτή τη στιγμή είναι συντετριμμένος».