Το πορτοφόλι 35χρονου πήρε ένας επίσης 35χρονος που συνελήφθη από την αστυνομία, στα Χανιά. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομική διεύθυνση Χανίων, ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, διότι μπήκε σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Χανίων και αφαίρεσε από τον 35χρονο δύο κινητά τηλέφωνα και το πορτοφόλι του, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.

Στο αεροδρόμιο των Χανίων, αστυνομικοί συνέλαβαν χθες 35χρονη αλλοδαπή υπήκοο Αφγανιστάν, διότι ύστερα από έλεγχο που έγινε υπέδειξε πλαστό διαβατήριο Τσεχίας, το οποίο όπως δήλωσε προμηθεύτηκε από άγνωστο άνδρα στην Αθήνα, έναντι του χρηματικού ποσού των 1.000 δολαρίων.

Σήμερα το μεσημέρι, καταγγέλθηκε στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων ότι το βράδυ άγνωστα άτομα προκάλεσαν φθορές σε εικονοστάσι, εντός του πάρκου Μόρφου, στην περιοχή Λενταριανών Χανίων.

Ακόμη, στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Χανίων, 56χρονη κατήγγειλε ότι χτες το βράδυ άγνωστοι δράστες μπήκαν στο κατάστημα εμπορίας κοσμημάτων – ενδυμάτων, ιδιοκτησίας της και αφαίρεσαν συνολικά 98 ρολόγια, συνολικής χρηματικής αξίας 100.000 ευρώ κατά δήλωσή της.