Είπε να κάνει το καλό, αλλά τελικά έπεσε θύμα κλοπής ένας 80χρονος που έτυχε να περνά με το αυτοκίνητό του από την Ανατολική Φθιώτιδα το μεσημέρι της Τετάρτης (05/06), έχοντας προορισμό το σπίτι του στην Αθήνα.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Ένα νεαρό ζευγάρι οτοστόπ στο ύψος του Αυλακίου. Προφασιζόμενοι ότι το αμάξι τους είχε μείνει από βενζίνη και ήθελαν να φτάσουν σε κάποιο βενζινάδικο, ο ηλικιωμένος προσφέρθηκε να τους βοηθήσει και τότε οι νεαροί βρήκαν την ευκαιρία να του αφαιρέσουν ένα χρυσό ρολόι, σταυρό, δαχτυλίδια, κινητό τηλέφωνο και το ποσό των 10 ευρώ.

Στη συνέχεια την κοπάνησαν μέσα στα χωράφια, ενώ ο 80χρονος δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε πάθει. Όμως, οι περιγραφές που έδωσε, είχαν ως αποτέλεσμα αργότερα το απόγευμα να συλληφθεί ο 25χρονος Ρομά -που είναι γνωστός στις Αρχές- από αστυνομικούς του Α.Τ. Στυλίδας με τη συνδρομή συναδέλφων τους της ομάδας ΔΙΑΣ.

Στο σπίτι του βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων, όπως το κινητό, ο σταυρός και το ρολόι, τα οποία και επεστράφησαν στον παθόντα.

Με τη σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Λαμίας, ενώ αναζητείται η κοπέλα Ρομά που συμμετείχε στην κλοπή.