Τα προσωπικά στοιχεία πολιτών, που αναγράφονται σε έξι πλαστά δελτία αστυνομικής ταυτότητας, τα οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από τη Δ.Α.Ε.Ε.Β., εντός του διαμερίσματος – γιάφκας, στη συμβολή των οδών Καρπενησιώτη 66 και Δικονίμου 20 στα Τουρκοβούνια, από όπου φέρονται να εξορμούσαν οι δράστες του Βελβεντού, έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών.

Επίσης, στη δημοσιότητα δόθηκαν τα προσωπικά στοιχεία πολιτών, που περιλαμβάνονται σε φύλλα χάρτου με χειρόγραφες σημειώσεις, που επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, εντός της προαναφερόμενης οικίας και
φωτογραφίες όλων των παραπάνω ανευρεθέντων και κατασχεθέντων αντικειμένων – πειστηρίων, όπως αυτές ελήφθησαν κατά τον χρόνο ανεύρεσής τους.

Όπως προέκυψε το παραπάνω διαμέρισμα είχε εκμισθώσει άνδρας ο οποίος συνελήφθη την 1η Φεβρουαρίου στην Πτολεμαΐδα Κοζάνης. Σύμφωνα με την αστυνομία, για την εκμίσθωση είχε χρησιμοποιήσει πλαστά στοιχεία που αναγράφονται σε ένα από τα πλαστά δελτία αστυνομικής ταυτότητας, που βρέθηκαν εντός του διαμερίσματος.