Όπως ανακοίνωσε η αστυνομική διεύθυνση Χανίων, χθες το βράδυ υπήρξαν καταγγελίες πολιτών για αυτοσχέδιους αγώνες με μηχανές κοντά στον κόμβο Μουρνιών της Εθνικής Οδού Χανίων – Ρεθύμνου.

Με εντολή του κέντρου επιχειρήσεων, μετέβησαν στο σημείο, δύο αστυνομικοί του αστυνομικού τμήματος Χανίων, που βρισκόταν κοντά στην περιοχή.

Σύμφωνα με καταθέσεις αστυνομικών όταν έφτασαν στο σημείο είδαν ένα νεαρό άτομο να οδηγεί ένα μηχανάκι κινούμενος στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας του δρόμου.

Ο νεαρός μόλις αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς τράπηκε σε φυγή και στη συνέχεια εγκατέλειψε το δίκυκλο σε αδιέξοδο δρόμο και πήδηξε από υπερυψωμένο τοίχο ενός μέτρου με αποτέλεσμα κατά την πτώση του να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Από τους αστυνομικούς κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε στο Νοσοκομείο Χανίων το νεαρό άτομο, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ο ανήλικος συνελήφθη διότι, δεν είχε δίπλωμα ενώ ο πατέρας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Και οι δυο αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του Εισαγγελέα.