Το δικό του νόμου έχουν επιβάλει τις τελευταίες δυο εβδομάδες τρείς νεαροί θαμώνες της πλατείας Όλγας.

Σε διαφορετικές χρονικές στιγμές σε ημερήσια βάση τα νεαρά άτομα τα οποία δηλώνουν «πως μόλις έχουν αποφυλακιστεί και πως δεν το χουν σε τίποτα να επιστρέψουν ξανά στην στενή» ακινητοποιούν μαθητές και σπουδαστές από τους οποίους απαιτούν να τους δώσουν χρήματα «αλλιώς θα τους σπάσουν στο ξύλο και θα τους πάρουν ότι έχουν επάνω τους», σύμφωνα με το dete.gr.

Οι ομάδα των συγκεκριμένων ατόμων που σύμφωνα με μαρτυρίες μαθητών τελούν υπό την επήρεια εξαρτησιογόνων ουσιών, δρα κατά διαστήματα εντός της ημέρας, ενώ μόνο τα τελευταία τρία εικοσιτετράωρα με τη συγκεκριμένη μέθοδο ακινητοποίησαν και πήραν χρήματα από δυο κοπέλες και έναν σπουδαστή.

Θύμα τους έπεσε το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης και νεαρός σπουδαστής τον οποίο αφού περικύκλωσαν απαίτησαν να τους δώσει τουλάχιστον 5 ευρώ αλλιώς θα του έπαιρναν το λαπτοπ που είχε μαζί του.

Το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης τα ίδια άτομα ακινητοποίησαν μαθήτρια λυκείου από την οποία με την απειλή του ξυλοδαρμού απαίτησαν και πήραν όσα χρήματα είχε μαζί της.