Στη σύλληψη δύο ατόμων στην περιοχή της Θεσσαλονίκης που κατείχαν έξι κιλά κάνναβης, προχώρησαν αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς.

Πρόκειται για 2 υπηκόους Αλβανίας ηλικίας 22 και 26 ετών. Ειδικότερα, σε διαμέρισμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 14 συσκευασίες που κατείχαν από κοινού και περιείχαν συνολικά 6 κιλά και 112 γραμμάρια κάνναβης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο 26χρονος δεν διέθετε τα απαιτούμενα έγγραφα για τη νόμιμη διαμονή του στην ελληνική Επικράτεια, ενώ σε βάρος του είχε επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εισόδου στην χώρα.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Εξάλλου, η αστυνομία συνέλαβε 57χρονο στην ανατολική Θεσσαλονίκη, τη στιγμή που προμήθευε ναρκωτικές ουσίες σε πέντε ημεδαπούς ηλικίας από 34 έως 51 ετών. Αναζητείται 54χρονος συνεργός του.