Με αφορμή το δυσάρεστο φαινόμενο της δολοφονίας ζώων, αφιερώνουμε τη σελίδα μας στο facebook σε όλους όσοι θέλουν να το σχολιάσουν και να καταγγείλουν παρόμοιες αποτρόπαιες πράξεις.

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας www.facebook.com/newsbeast.gr και γράψτε τα σχόλια σας.

Ήταν ωμή βία, απόρροια αρρωστημένης συμπεριφοράς. Έγκλημα που ζητά τιμωρία. Ζωώδης εκτόνωση ανώμαλων ενστίκτων και ανόητος κομπασμός με ανώνυμες αναρτήσεις στο Facebook.

Δυο απαράδεκτες σελίδες αναρτήθηκαν στον διαδίκτυο και καλούσαν μυητές σε ένα αρρωστημένο όραμα… αυτό της εξόντωσης των αδέσποτων ζώων. «Θάνατος στα αδέσποτα» και «Thanatos se ola ta adespota» ήταν οι ονομασίες τους και μέσα σε λίγη ώρα είχαν δεχτεί εκατοντάδες κλικαρίσματα από χρήστες που κατήγγειλαν την εμετική, απάνθρωπη, βάναυση πράξη, ανώμαλων μυαλών.

Η κινητοποίηση ήταν σχετικά άμεση. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος «κατέβασε» τις δύο σελίδες ενώ απευθύνθηκε στις αρμόδιες αρχές για να εντοπιστούν τα ηλεκτρονικά ίχνη των δημιουργών της σελίδων.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για συλλήψεις των ιδρυτών της άθλιας σελίδας “Θάνατος στα αδέσποτα”. Μία εκ των δύο είναι μια 16χρονη από την Θεσσαλονίκη και ο άλλος γιος αντιδημάρχου σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο, ακόμη περιμένουμε να επιβεβαιωθούν και να ανακοινωθούν τα στοιχεία τους από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, από όπου δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση.

Δείτε τις εμετικές σελίδες κι αποτρέψτε τη δημιουργία νέων.