Έναν 38χρονο από τη Γεωργία συνέλαβε η Αστυνομία, ο οποίος λίγο πριν τη σύλληψή του είχε αφαιρέσει από κατάστημα αλυσίδας σούπερ μάρκετ στον Άλιμο οινοπνευματώδη ποτά.

Όπως προέκυψε από την έρευνα ο συλληφθείς από τον περασμένο Νοέμβριο, υποδυόμενος τον πελάτη, διέπραττε συστηματικά κλοπές από καταστήματα αλυσίδας σούπερ μάρκετ σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί 18 περιπτώσεις κλοπών από σούπερ μάρκετ σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Επίσης συνελήφθη και ένας 37χρονος Έλληνας για ληστείες σε σούπερ μάρκετ, ενώ αναζητούνται οι δύο συνεργοί του. Ο δράστης από τα μέσα Φεβρουαρίου έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και με την απειλή  πιστολιού, διέπραττε ληστείες σε καταστήματα σούπερ μάρκετ αφαιρώντας χρήματα από τα ταμεία. Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί 3 περιπτώσεις ληστειών στις περιοχές του Βύρωνα και του Ζωγράφου.

Από την κατ’ οίκον έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αεροβόλο πιστόλι και τα ενδύματα που φορούσε κατά την διάρκεια των ληστειών ενώ κατασχέθηκε ακόμη και μία μοτοσυκλέτα, ως μέσο διαφυγής. Επιπλέον, σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης  18 μηνών για το αδίκημα της κλοπής.