Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προέβαιναν στην καλλιέργεια και πώληση κάνναβης, καθώς επίσης και στη διάπραξη κλοπών.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν στη Γιαννούλη Σουφλίου δύο από τα μέλη της ομάδας, ένας 18χρονος και ένας 17χρονος ημεδαπός, να καλλιεργούν δενδρύλλια κάνναβης, από κοινού με μία 39χρονη, η οποία επίσης συνελήφθη .

Μετά από έρευνα στο σπίτι της γυναίκας μεταξύ άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-21 δενδρύλλια κάνναβης
-5 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 146,2 γραμμαρίων
-2 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη και καπνό, συνολικού βάρους 21,5 γραμμαρίων
-1 μηχανική ζυγαριά ακριβείας
-2 σιδερογροθιές
-διαρρηκτικά εργαλεία
-1 μαχαίρι συνολικού μήκους 31 εκατοστών

Από την έρευνα προέκυψε ότι οι δύο συλληφθέντες άνδρες, από κοινού με δύο ακόμη νεαρούς, ηλικίας 21 και 22 ετών, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα, η δράση της οποίας ξεκινά από τον Μάρτιο του 2011 και περιλαμβάνει την καλλιέργεια και πώληση κάνναβης, καθώς επίσης και τη διάπραξη κλοπών στην ευρύτερη περιοχή του Σουφλίου και του Διδυμοτείχου.

Από το χρονικό διάστημα από Μάρτιο του 2011 έως Ιούλιο του 2011 είχαν διαπράξει συνολικά 17 κλοπές σε καταστήματα, κατά τις οποίες, μεταξύ άλλων, είχαν αρπάξει το χρηματικό ποσό των 2.395 ευρώ και μεγάλο αριθμό πακέτων τσιγάρων.

Προανάκριση ενεργούν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου και το Αστυνομικό Τμήμα Σουφλίου.