Στις δραματικές στιγμές που οδήγησαν στον άγριο ξυλοδαρμό του συζύγου της από μπράβο στη Μύκονο αναφέρθηκε με σημερινές της δηλώσεις η Αφροδίτη Κλεάνθους.

Ο 31χρονος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Θριασίου σε κωματώδη κατάσταση από τις σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που έχει υποστεί.

«Ήμασταν μεγάλη παρέα. Πήγε τουαλέτα και προφανώς γυρνώντας δέχτηκε την επίθεση. Δεν πρόλαβα δω κάτι. Το μόνο που ξέρω είναι από τον κόσμο και τους πελάτες, ο Βαγγέλης δεν σήκωσε χέρι. Δεν ξέρω καν πως ξεκίνησε η παρεξήγηση» ανέφερε η κυρία Κλεάνθους.

«Δεν ξέρω αν θα γυρίσει σπίτι ο Βαγγέλης μου. Έχει χτυπήσει στον αυχένα. Δεν τον άφηναν να μπει μέσα να πάρει τη γυναίκα του και ένας φίλος μπήκε μέσα να με πάρει. Μέχρι να γυρίσει ο φίλος, ο Βαγγέλης ήταν στο πάτωμα αιμόφυρτος», ανέφερε.

Ο Κύπριος, πατέρας ενός παιδιού, φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από πτώση στο έδαφος που προκλήθηκε από γροθιές. Η γυναίκα του, η οποία βρισκόταν στο μαγαζί την ώρα του τραγικού περιστατικού, ξεσπά σε μήνυμά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: «Ο άντρας μου, ο καλύτερος πατέρας που θα μπορούσε να έχει ο δύο ετών γιος μας, βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στην Αθήνα. Βρίσκεται σε κώμα με κρανιοεγκεφαλική κάκωση που προήλθε από χτυπήματα γνωστού σεκιουριτά, ο οποίος εργάζεται στο πολύ γνωστό και μοναδικό μαγαζί που αγαπήσαμε πάνω σ’ αυτό το νησί. Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω. Δεν έχω το κουράγιο βλέπετε. Σας μιλάω για έναν άνθρωπο που δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Να είστε καλά όλοι εσείς που στέκεστε δίπλα μας σ’ αυτή την απίστευτα δύσκολη ώρα για μένα και το παιδί μου».

Το περιστατικό συνέβη προχθές στις 23.30 όταν ο 31χρονος διασκέδαζε μαζί με τη γυναίκα και την παρέα του στο γνωστό κλαμπ. Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, για προσωπική διαφορά φέρεται να τσακώθηκε με συμπατριώτη του, ο οποίος επίσης διασκέδαζε σε διπλανό τραπέζι, με τον οποίο ήρθαν στα χέρια. Τότε επενέβησαν άνδρες εταιρίας σεκιούριτι που έβγαλαν τον 31χρονο εκτός κλαμπ. Οταν τα πνεύματα κατευνάστηκαν ξαναμπήκε στο μαγαζί αλλά και πάλι ήρθε στα χέρια με τον ίδιο συμπατριώτη του. Εξαγριωμένοι οι σεκιουριτάδες τον έβγαλαν έξω για δεύτερη φορά. Εκείνος τους έλεγε ότι θέλει να εισέλθει με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση που κατέληξε στον άγριο ξυλοδαρμό του.