Εξιχνιάστηκαν ακόμη δέκα υποθέσεις κλοπών που διαπράχθηκαν σε ξενοδοχεία στο Ρέθυμνο και στα Χανιά, από 55χρονο Παλαιστίνιο, ο οποίος είχε συλληφθεί στις 13 Ιουλίου στο Ρέθυμνο, κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Συγκεκριμένα, η ΕΛ.ΑΣ. κατάφερε με στοιχεία που συγκέντρωσε από προανακριτικές διαδικασίες, να εξιχνιάσει υποθέσεις κλοπών που διαπράχθηκαν σε ξενοδοχεία στην περιοχή του Ρεθύμνου και των Χανίων, από 7 Σεπτεμβρίου 2014 έως και 8 Σεπτεμβρίου 2014 και από 10 Ιουλίου 2015 έως και 12 Ιουλίου 2015.

Ο 55χρονος, με την ίδια πάντα μέθοδο εισερχόταν σε δωμάτια ξενοδοχείων, αφαιρώντας χρήματα, φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές-tablet, κινητά τηλέφωνα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα.

Μέρος των κατασχεθέντων αντικειμένων, τα οποία είχαν βρεθεί από την έρευνα που είχε πραγματοποιηθεί σε δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμενε προσωρινά ο 55χρονος, διαπιστώθηκε ότι προερχόταν από τις κλοπές που είχε διαπράξει, και αφού αναγνωρίστηκαν από τους ιδιοκτήτες τους, παραδόθηκαν.