Τελειωμό δεν έχουν τα κρούσματα παραβατικότητας, αφού χθες συνελήφθησαν συνολικά 6 άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα η πρώτη σύλληψη έγινε χθες κατά τις απογευματινές ώρες στην Αθήνα, όταν 3 αλλοδαποί έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας, αφού η μια εξ΄ αυτών εντοπίσθηκε να πουλά σε ομοεθνή της μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι της ίδιας και του συνεργού της, εντοπίστηκαν 30.200 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 1.448 γραμμάρια ηρωίνης, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, 5 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 70 €, προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Ένα ακόμα περιστατικό σημειώθηκε χθες στην Κυψέλη, όταν 3 αλλοδαποί συνελήφθησαν για κατοχή και διακίνηση ηρωίνης. Σε έρευνα που έγινε στο διαμέρισμά που χρησιμοποιούσαν ως χώρο αποθήκευσης και επεξεργασίας ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 11,4 γραμμάρια κοκαΐνης, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, μία μεταλλική πρέσα με τα σύνεργά της, 2 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 510 €, προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.