Ένα ύποπτο δέμα προκάλεσε αναστάτωση το πρωί στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και έθεσε σε συναγερμό την ομάδα ασφαλείας του στρατοπέδου Παπάγου για να διαπιστωθεί τελικά ότι επρόκειτο για μπαταρίες παιγνιδιού.

Όλα ξεκίνησαν όταν το μηχανήμα ελέγχου αντικειμένων στην είσοδο του υπουργείου εντόπισε δέμα που περιείχε δυο μπαταρίες. Ο χειριστης του μηχανηματος θεώρησε ύποπτο το εν λόγω δέμα μετά την προειδοποίηση του μηχανήματος και κάλεσε την ομάδα ασφαλείας του στρατοπέδου. Ο χώρος της κεντρικής εισόδου του υπουργείου επί της λεωφόρου Μεσογείων αποκλείστηκε και αμέσως έφτασαν στο σημείο ειδικά σκυλιά και πυροτεχνουργοί .

Απο τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για μπαταρίες παιχνιδιού που είχε παραλήπτη στέλεχος του υπουργείου και αμέσως ο συναγερμός έληξε.

Οι αρχές βρίσκονται σε εγρήγορση γιατί είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να σταλούν μαζικά πακέτα-βόμβες από αντιεξουσιαστές του εξωτερικού σε δημόσιες υπηρεσίες και υπουργεία, ως ένδειξη αλληλεγγύης στα προφυλακισμένα μέλη της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς».