Αναστάτωση επικρατεί στην Κέρκυρα μετά την αποκάλυψη ότι ένας 40χρονος γυμναστής και προπονητής βόλεϊ συνελήφθη και κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια.

Προηγήθηκε μηνυτήρια αναφορά εις βάρος του από μία 17χρονη μαθήτρια Γ’ Λυκείου και της οικογένειά της στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας για αξιόποινες πράξεις που φέρεται να τελέστηκαν από τον Μάιο του 2022 έως και τον φετινό Ιανουάριο.

Πιο αναλυτικά, στη μηνυτήρια αναφορά καταγγέλλεται ότι στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο που η ανήλικη κοπέλα ήταν από 15 έως 17 ετών ο 40χρονος, εκμεταλλευόμενος τη θέση του, ασελγούσε συστηματικά εις βάρος της.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο κινητό του τηλέφωνο οι αστυνομικοί εντόπισαν βίντεο και φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου με τη μαθήτρια, ενώ σε κάποια από αυτά εμφανίζεται και ο ίδιος. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ένα λάπτοπ κι ένα USB stick, τα οποία αναλύονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια.