Η Κατερίνα, μητέρα του πρώτου βρέφους που έχασε τη ζωή του στην υπόθεση με την 24χρονη Ειρήνη από την Αμαλιάδα, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων διέψευσε ότι ήταν σε σχέση με τη μητέρα των νεκρών βρεφών.

«Δεν έχω να πω κάτι. Το αρνούμαι και δεν έχω να σχολιάσω τίποτα άλλο. Δεν ξέρω γιατί το είπε αυτό», είπε αρχικά η Κατερίνα για τις αναφορές ότι είχαν σχέση.

Σχετικά με το πώς της μπήκαν οι υποψίες για την Ειρήνη: «Με πήρε τηλέφωνο και με ρωτούσε γιατί τα λέω όλα αυτά. Της είπα ότι έχω δουλειά και να κλείσει το τηλέφωνο. Της είχα πει εξ αρχής ότι θα το ψάξω. Ούτε την κατηγόρησα, ούτε της έριξα ευθύνες. Άκουγα συνέχεια ότι φταίνε οι γιατροί, άκουσα μετά και για το τέταρτο παιδάκι και μου μπήκαν υποψίες για να το ψάξω. Το μόνο που έχω να πω για την Ειρήνη είναι ότι ήμασταν φίλες και κουμπάρες», προσθέτοντας αργότερα: Δεν υπήρχε κάποιος συγκεκριμένος λόγος που σταματήσαμε να έχουμε επαφές, απλά χαθήκαμε.

Σε ερώτηση για την αντίδραση της Ειρήνης: «Ποτέ δεν είπα κάτι συγκεκριμένο για την Ειρήνη, ούτε πρόκειται να πω γιατί δεν υπάρχουν στοιχεία. Από εκεί και πέρα, η έρευνα είναι σε εξέλιξη. Δεν την κατηγόρησα. Είπα από την αρχή ότι μπορεί να φταίνε και οι γιατροί. Αν φταίνε εκείνοι θα κινηθώ εναντίον τους».

Για την απώλεια των παιδιών της 24χρονης, η Κατερίνα είπε: «Όταν έχασε τα παιδιά της, δεν ήμουν παρών. Δεν έχω να πω κάτι για αυτό το θέμα, ούτε να πάρω θέση. Εγώ κοιτάω τη δική μου υπόθεση. Θα ψάξω τα πάντα για την 15 μηνών κόρη μου που έφυγε από τη ζωή».

Χθες, η 24χρονη Ειρήνη μίλησε στην εκπομπή «Open Τώρα» και αναφέρθηκε στην Κατερίνα, την κουμπάρα της, που έχασε το παιδί της το 2021 και η Ειρήνη ήταν μάρτυρας.

Η Ειρήνη, λοιπόν, ξεκαθάρισε ότι διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τη συγκεκριμένη γυναίκα που ήταν και κουμπάρα της, ενώ δήλωσε απορημένη για τον λόγο που συμπεριφέρεται με τέτοιο τρόπο σήμερα.

«Μετά από κάτι χρόνια με θυμήθηκε εμένα;», είπε και πρόσθεσε ότι «μείναμε αρκετό καιρό, μέχρι που με έφτασαν σε σημείο να σηκωθώ να φύγω από το σπίτι μου, δηλαδή. Είχαμε σχέση για λίγο και εκείνη είχε σχέση και με ένα αγόρι που έβγαιναν».

Επίσης, ανέφερε πως ο πατέρας του παιδιού της κουμπάρας είναι πλέον ο πατριός της.

«Είχε χωρίσει αρκετό καιρό πριν τον άνδρα που έκανε το παιδί. Είναι ο πατριός μου» είπε και σημείωσε: «Ο κύριος με τη γυναίκα έχουν ένα άλλο παιδάκι, το πρώτο που απέκτησαν. Αυτό το παιδάκι ζει και το μεγαλώνει ο άνδρας. Αυτή είναι η κουμπαριά που έχουμε».

Στη συνέχεια, ανέφερε για την κουμπάρα της και πρώην σύντροφό της: «Η συγκεκριμένη κυρία υποτίθεται ότι με υποστήριζε. Πέρυσι έλεγε άλλα και φέτος βγήκε και είπε άλλα. Γιατί με κατηγορείς; Τι σου έκανα;».