Στον ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα ο 39χρονος γκαλερίστας που ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα στις 10/10 στις 02:35 τα ξημερώματα στη λεωφόρο Ποσειδώνος στη Γλυφάδα. Μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος.

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε ξεπεράσει κατά πολύ το επιτρεπτό όριο κατανάλωσης αλκοόλ. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές πληροφόρησης το ποσοστό οινοπνεύματος στον οργανισμό του ήταν 1,50 gr./l γραμμάρια ανά λίτρο αίματος μετρούμενο με τη μέθοδο της αιμοληψίας το όριο είναι 0,50 g/l και 0,75 χιλιοστά του γραμμαρίου ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα με τη μέτρηση που έγινε με συσκευή αλκοολομέτρησης, το όριο είναι 0,25 χιλιοστά του γραμμαρίου ανά λίτρο.

Οι αστυνομικοί αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι ο 39χρονος ήταν τύφλα στο μεθύσι με αποτέλεσμα ένας άνδρας 52 ετών να βρει ακαριαίο θάνατο.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 52χρονος βρισκόταν επί της Λ. Ποσειδώνος με κατεύθυνση από Πειραιά προς Βούλα και συγκρούστηκε του με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 39χρονος γκαλερίστας και μάλιστα είχαν την ίδια κατεύθυνση.