Ο πατέρας του 13χρονου που συνελήφθη στο Κρανίδι που επιτέθηκε σε συμμαθητή του και επιχείρησε να τον πετάξει από το μπαλκόνι του σχολείου δίνει τη δική του εκδοχή για το περιστατικό ενδοσχολικής βίας που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινότητα.

«Ισχυρίστηκε μικρός ότι πήγε να τον πετάξει από το μπαλκόνι και πήγε και ένας άλλος που έχουν τσακωθεί με τον γιο μου και είπε ότι ήταν μάρτυρας. Όταν σου βρίζουν τη μάνα και τον πατέρα τι θα κάνεις, Κάποια στιγμή θα τον πλακώσεις», υποστήριξε αρχικά ο πατέρας του φερόμενου ως δράστη.

«Τον έχουν στοχοποιήσει και ότι γίνει στο σχολείο το φορτώνουν στον μικρό. Μένουμε εδώ 17 χρόνια, αλλά για αυτούς είμαστε ξένοι. Είναι όλοι συγγενείς και έχουν κάνει κόμμα οι μαμάδες με τα καλόπαιδα και καταθέτουν ένα κάρο ψέματα.

Τον έχουν κατηγορήσει ότι κυκλοφορεί γυμνές φωτογραφίες κοριτσιών και μαμάδων. Έχω δώσει το κινητό του να το ψάξουν», κατέληξε.

Από την άλλη πλευρά, ο πατέρας του θύματος υποστηρίζει ότι «δεν ζητάει καμία δίωξη κανενός» και πως έκανε την καταγγελία στην αστυνομία για να «προλάβει καταστάσεις».

Ο 13χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ναυπλίου για να δώσει εξηγήσεις για το περιστατικό βίας.