Ένα νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων, και μάλιστα την ώρα του μαθήματος, σημειώθηκε σε σχολείο στο Κρανίδι, με πρωταγωνιστή έναν 13 χρόνο, ο οποίος αφού χτύπησε πρώτα έναν συμμαθητή του, επιχείρησε να τον πετάξει από τον πρώτο όροφο.

Οι μαθητές βρίσκονταν έξω από την αίθουσα διδασκαλίας και για άγνωστο λόγο ο 13χρονος επιτέθηκε στον συμμαθητή του, τον χτύπησε στο πρόσωπο, τον σήκωσε στον αέρα και αποπειράθηκε να τον πετάξει από το μπαλκόνι.

Τον απέτρεψε ένας άλλος 13χρονος συμμαθητής τους, ο οποίος κατάφερε να σταματήσει τον μαινόμενο ανήλικο.

Ο ανήλικος δράστης, όμως, δεν σταμάτησε εκεί… οδήγησε τον συμμαθητή του στην τάξη και τον χτύπησε εκ νέου, αυτή τη φορά στην πόρτα. Ο 13χρονος μαθητής ακινητοποιήθηκε από άλλους συμμαθητές του και ο μικρός μόλις πήγε στο σπίτι του ενημέρωσε τους γονείς του, που αμέσως κατήγγειλαν τον περιστατικό στην Αστυνομία.

Αργά χθες το βράδυ οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 13χρονο μαθητή γυμνασίου και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ναυπλίου.

Το νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων συνέβη στο ίδιο σχολείο, όπου πριν από δύο εβδομάδες νεαροί προσπάθησαν να ξυρίσουν με φαλτσέτα έναν μαθητή της Α’ Γυμνασίου.